Unikt trævinduer med glasfront - moderne & minimalistisk udtryk

VRØGUM SVARRE - Trævinduer med glasfront

Trævinduer med glasfront - unikt vindue i træ uden rammer og uden vedligeholdelse

Vrøgum har udviklet SVARRE som den nye generation af trævinduer, hvor vi fastholder træ og glas som værende de vigtigste råmaterialer til sikring af bæredygtige løsninger. SVARRE har en særlig konstruktion, hvor glasset går ud over rammen, og giver et minimalistisk vindue, helt uden rammer og uden vedligehold. Med sit design passer SVARRE perfekt ind i byggeri, hvor man ønsker en moderne og minimalistisk arkitektur.

Svarre vinduet er kendetegnet ved en markant glasfront, som dækker den bagvedliggende karm- og rammekonstruktion. Det skaber et meget moderne ydre, som elegant kan indgå i en arkitektonisk helhed med den øvrige facade. Samtidig opnås et stort set vedligeholdelsesfrit vindue, når træet således ikke længere i samme omfang bliver udsat for vind og vejr.
På den indvendige side vil træet stadigvæk fremstå med sin varme og sprede hygge og atmosfære i boligen.

Trævinduer med glasfront - SVARRE logo

Vigtigste fordele ved SVARRE - trævinduer med glasfront

  • Ingen vedligeholdelse, da hele ydersiden af vinduet er stærkt glas med hærdet, indfarvet karm, der aldrig falmer
  • Naturligt trævindue indefra med alle funktioner fra et traditionelt vindue
  • Et unikt arkitektonisk, minimalistisk og glat udtryk til moderne boliger, erhvervsbyggeri samt bæredygtigt byggeri
  • Bedre lyd- og varmeisolering p.g.a. det ekstra lag yderglas med lydisolering på 38 dB som standard (42 dB som option)
  • Overholder 2020 Bygningskrav, testet til klasse RC2N vedr. indbrudssikkerhed samt testet op til 1800 Pa (dobbelt orkanstyrke) for vandtæthed

Glasfront dækker rammen i træ til unikt arkitektonisk udtryk på bygningen

Ydersiden af SVARRE vinduer og døre er udelukkende glas, hvilket giver en fuldstændig ensartet, glat og skinnede overflade.  Kanten af glasset, som dækker rammen, er farvet i den ønskede farve, som arkitektonisk passer til husets udtryk.  Det giver SVARRE et minimalistisk og moderne udtryk, som er meget populært hos arkitekter.

Det ekstra lag glas på fronten giver tillige en væsentlig bedre lydisolering samt varmeisolering.

Trævinduer med glasfront giver et vedligeholdelsesfrit produkt

SVARRE vinduet er det første vindue på markedet, der er stort set 100% vedligeholdelsesfrit. Glas er et ekstremt holdbart produkt, der ikke ødelægges af vind og vejr. 

Den farvede kant på SVARRE er bagt ind i glasset i en hærdningsproces, som medfører, at farven ikke falmer eller slides. SVARRE vinduet vil derfor altid fremstå nyt og smukt gennem hele bygningens levetid. 

Skab smuk, ny arkitektur med SVARRE vinduet

Vrøgums SVARRE vindue er designet til de mennesker, der går op i arkitektur med et moderne og minimalistisk udtryk. For de mennesker, som ønsker det unikke og som kræver mere af deres vinduer.

Derfor anvendes SVARRE vinduet ofte til moderne bolig- og erhvervsbygninger, som ønsker et anderledes udtryk, som man ikke finder hos nogen anden vinduesproducent.
SVARRE tillige særdeles velegnet til områder, hvor vejrliget er særlig hårdt ved vinduer i træ, plast eller aluminium. Her giver SVARRE vinduet med glasfronten den optimale beskyttelse mod regn, sne, havgus, stærk sol , o.l.  

Bliv inspireret

Gå på opdagelse i vores store galleri med nybyggeri, bæredygtigt byggeri, arkitekt- & designboliger, etageejendomme, restauranter, feriehuse og andre typer byggeri.
glasramme vindue dør træ svarre individuelt vrøgum danmark
Moderne bolig med SVARRE vinduer og terrassedøre i Grindsted
glasramme vindue dør træ svarre individuelt vrøgum danmark
Moderne etagebyggeri med SVARRE vinduer, på Islands Brygge i København
glasramme vindue dør træ svarre individuelt vrøgum danmark
Moderne og minimalistisk bolig med SVARRE vinduer og døre på Island

Moderne boliger med SVARRE, der understreger arkitekturen

Nybyggeri med individuelle vinduer og facadedøre i træ fra Vrøgum giver mulighed for nytænkning og anderledes arkitektur. Enkelt og stilrent med store glasflader, der understreger det smagfulde og giver mulighed for spændende lysindfald - eller det traditionelle, kvalitetsbevidste byggeri i en tidssvarende udgave.

Moderne byggeri er også bevidst byggeri. Med det varme træ som materiale kombineret med et perfekt tætningssystem og lavenergiglas har man valgt kvalitet og god økonomi. Træ skaber varme, hygge og stemning, og profiler udført efter gamle håndværkstraditioner giver bygningen ægthed, karakter og charme.

Med vinduer og facadedøre fra Vrøgum vælges et ægte og naturligt produkt, der er med til at bibeholde den oprindelige stemning, samtidig med at der skabes nye, moderne funktioner. Luk naturen ind i stuen, tag en dyb indånding og mærk duften. Fasthold idyllen og den landlige hygge - uden at give afkald på de moderne, praktiske og energibesparende fordele, der er ved at benytte vinduer og facadedøre fra Vrøgum. Vrøgum har løsninger til alt lige fra det lille bondehus til den større landejendom.