Smuk engelsk tradition med hæve-/skydevinduer

VRØGUM SOLBORG - skydevinduer i træ

Hæve-/skydevinduer i træ med engelsk stil & udtryk

SOLBORG produktlinjen er inspireret af de engelske traditioner for brug af hæve-/skydevinduer i træ, som er et af de mest udbredte vinduestyper i verden.

SOLBORG har sin egen unikke konstruktion, hvor  den grundlæggende ide med 2 vertikalt bevægelige rammer placeret over hinanden i én fælles karm, er kombineret med moderne teknologi (stanglås, aflåselige greb, balancefjedre, m.m.).

SOLBORG er fremstillet af Vrøgum-Svarre siden 2007, og leveret til projekter i både England, Irland,  Skotland, Tyskland, etc.

SOLBORG er relevant, enten fordi du synes godt om den engelske stil, eller fordi du ikke har plads til traditionelle vinduer der åbner enten ud eller ind.

Skydevinduer i træ - Vrøgum solborg - trævinduer

Vigtigste fordele ved SOLBORG

  • Hæve-/skydevinduer i træ, der ikke kræver plads til at åbne ind eller ud
  • Æstetisk solidt og gennemprøvet design med mange muligheder for sprosser
  • Ideelt til restauranter, cafeer og bygninger med udeservering, hvor man har behov for at åbne mellem indendørs og udendørs
  • Smukt design i traditionel engelsk stil med moderne vinduesteknologi
  • Udføres i bæredygtigt træ fra det nordlige Skandinaviaen med ægte sprosser, tilpasset præcis efter ønsker, behov og bygning
Skydevinduer i træ

SOLBORG hæve/skydevinduer i træ er ideelle til restauranter, caféer, o.l.

Vrøgum har solgt SOLBORG-vinduet i træ gennem mange år, fortrinsvis til villaprojekter i England, Skotland og Irland, men oplever også en stigende interesse fra kunder i Danmark, Tyskland m.fl., der ønsker et specielt engelsk designudtryk.

Derudover er vinduet velegnet til steder hvor man ønsker at kunne åbne vinduet, uden at skulle tage plads indvendig eller udvendig.
Derfor sælger vi også ofte vinduet til restaurationsbranchen, derunder også cafeer, kiosker, boder og andre udskænkningssteder. SOLBORG giver mulighed for en "åben" overgang mellem indendørs- og udendørs-arealerne.

Klassisk trævindue med moderne teknologi

Vi har udviklet vores egen konstruktion i SOLBORG-vinduet, hvor vi har kombineret den grundlæggende ide med 2 vertikalt bevægelige rammer placeret over hinanden i 1 fælles karm med moderne teknologi (stanglås, aflåselige greb, balancefjedre, m.m.).

Derudover er rammerne lavet med indvendige glaslister og udvendig silikoneforsegling så vinduesrammerne designmæssigt matcher Vrøgum CLASSIC, og kan kombineres med denne i samme arkitektoniske udtryk.


Bliv inspireret

Gå på opdagelse i vores store galleri med nybyggeri, bæredygtigt byggeri, patriciervilla, murermestervilla, ældre bygninger, etageejendomme, restauranter, feriehuse, og andre typer byggeri.
hævevindue vindue dør træ individuelt vrøgum danmark
Bolig med SOLBORG Vinduer og terrassedøre
hævevindue vindue dør træ individuelt vrøgum danmark
Admiral Hotel i København med SOLBORG hæve-/skydevinduer
hævevindue skydevindue vindue dør træ individuelt vrøgum danmark
Restaurant Fiat i København med SOLBORG vinduer og terrassedøre