Lad døren passe i stil og udtryk med dine vinduer

VRØGUM FOLDE-, SKYDE- & TERRASSEDØRE

Folde-, skyde- & terrassedøre i træ, der matcher vinduerne

Individuelle vindues- og dørløsninger fra Vrøgum CLASSIC produktlinjen giver dig endeløse muligheder, der klæder huset - uanset stil og miljø.

Om det er nybyggeri eller renovering, herunder ældre, historiske og bevaringsværdige bygninger, hvor man ønsker videreførelse af smukke arkitektoniske traditioner fra ældre bygninger, er CLASSIC det perfekte valg.
Vrøgum CLASSIC er et komplet sammenhængende program med identisk design, som omfatter et stort udvalg af vinduer, facadedøre, terrassedøre, foldedøre, hæve/skydedøre m.m. De fleste modeller kan vælges som enten udadgående eller indadgående.

Alt produceres efter ordre og efter mål, og vi kan lave såvel runde, ovale, firkantede, eller skrå elementer i lige den farve du ønsker.

Vrøgum classic logo

Vigtigste fordele ved CLASSIC terrassedøre

  • Kan laves som både skydedør, foldedør eller helt klassiske enkelt- eller dobbeltfløjede terrassedøre
  • Samme sprosser som i det øvrige vindues - og dørprogram
  • Kan monteres i åbninger helt op til 8 meter
  • Foldedøre folder på indvendig side, dvs. optager ingen plads ude på terrassen

Hvorfor Vrøgum CLASSIC til folde- og terrassedøre?

Vrøgum CLASSIC er klassiske trævinduer og facadedøre med kitfals design, sprosser, indvendige glaslister og silikone topforsegling.

Når boligen skal renoveres, bør det ske med nænsom hånd og med respekt for bygningens arkitektur. Vrøgum er specialist, når det gælder slanke profiler, der matcher de oprindelige vinduer og facadedøre. Et omfattende program af individuelle profiler gør det muligt at renovere uden at ændre bygningens arkitektoniske udtryk. Også det indvendige lysindfald og stemningen bevares.
Vrøgum har de individuelle løsninger - når det oprindelige skal bevares. Tidens tand og flere generationers ændringer af bygningen kan gøre det til en udfordring at få harmoni og helhed i resultatet.

Det stiller krav til et fleksibelt vindues- og dørprodukt. Miljøet kan være traditionelt, hyggeligt, herskabeligt eller klassisk. Fællesnævneren er ønsket om at bevare det oprindelige, individuelle særpræg. 

CLASSIC Terrassedøre til renovering af fredede eller bevaringsværdige bygninger

Det er vigtigt, at renoveringen gennemføres, uden at facadens oprindelige arkitektur ændres. Derfor har valget af vinduestype og -form meget stor betydning for helhedsindtrykket.

Med det alsidige og fleksible program af trævinduer & -døre fra Vrøgum vil den rette løsning altid kunne findes. Vrøgum CLASSIC tilbyder slanke profiler - og giver mulighed for individuel tilpasning til renoveringen af den enkelte bygning. Bevaringsværdige bygninger skal ældes med stil og renoveres med nænsom hånd. Alle detaljer bør nøje vurderes og tilpasses helheden.

Vrøgums fleksibilitet og mange kombinationsmuligheder inden for vinduer og facadedøre gør det muligt at få næsten alle tænkelige ønsker opfyldt.

Bæredygtigt byggeri med CLASSIC vinduer & døre i træ

Vinduer og facadedøre fra Vrøgum er velegnede til træhuse og andet miljøbevidst og bæredygtigt byggeri. Hos Vrøgum sættes omtanke for miljøet i højsædet. Gennem hele produktionsforløbet søges mindst mulig belastning af miljøet, og der anvendes udelukkende træ fra dokumenteret bæredygtige skovbrug. Således bevares skoven også til fremtidige generationer.

Den konsekvente dokumenterede miljøpolitik har ført til, at Vrøgum gennem årene ofte er udvalgt som leverandør til økologiske pionerprojekter flere steder i Europa. Miljøbevidst byggeri med træ giver også anledning til nytænkning og spændende, anderledes arkitektur. Intet er umuligt - med vinduer og facadedøre i træ fra Vrøgum. Tænk på naturen - vælg træ. Spar på energien - vælg træ. Tænk på fremtidens generationer - vælg træ, der genplantes.

Bliv inspireret af CLASSIC terrassedøre

Gå på opdagelse i vores store galleri med nybyggeri, bæredygtigt byggeri, fredede og bevaringsværdige bygninger, etageejendomme, restauranter, feriehuse, og andre typer byggeri.
foldedøre terrassedøre skydedøre træ vrøgum danmark
Folde-/terrassedør fra Vrøgum
foldedør terrassedøre skydedør træ vrøgum danmark
Folde-/terrassedør fra Vrøgum
foldedøre terrassedøre skydedør træ vrøgum danmark
Folde-/terrassedør fra Vrøgum