Altandøre - klassiske sprossedøre med stort lysindfald

VRØGUM ALTANDØRE i træ

Altandøre som klassiske sprossedøre med op til 35% mere lysindfald

Hos Vrøgum er vi specialister i altan- og terrassedøre. Vi har Danmarks mest fleksible program i træ til altanløsninger. Gennem mange år har vi været branchens foretrukne leverandør af døre til altaner. Vrøgums altan- & terrassedøre i træ forener fortid, nutid og fremtid med solidt, traditionelt snedkerhåndværk kombineret med moderne teknologi og tidløst design.

Smal karm- & rammekonstruktion med stort lysindfald
Den samlede karm- og rammebredde på kun 98 mm giver op til 35% højere lysindfald end bred-rammede døre. Det kan tydeligt opleves i lejligheder og stuer, som bliver markant lysere og mere luftige, samt giver rummene et mere æstetisk udtryk. 

Fleksibilitet & valgmuligheder i fuld højde
Vrøgum altan- & terrassedøre er det funktionelle valg med mange modeltyper med 1, 2, 3 og 4 fags åbninger. Alle dørrammer kan leveres i fuld højde op til 265cm med garanti, ligesom der kan integreres ovenlys-element med mulighed for udluftning. 

Hos Vrøgum er vi så fleksible, at vi altid finder den løsning, der fuldender udtrykket i hver bygning, da vi gerne fremstiller de specialelementer, som andre ikke kan. 

Altandøre -Vrøgum classic logo

Vigtigste fordele ved altandøre

  • Klassisk altandør med Dannebrogssprosse på 150mm i gående ramme, ægte sprosser (36mm) og smalle pålimede sprosser (22mm)
  • Særdeles velegnet til ældre etageejendomme, idet vi kan levere matchende vinduer som f.eks. det traditionelle og smukke Dannebrogsvindue, Frederiksbergvindue samt andre æstetiske vinduestyper
  • Smal ramme og karm som på eksisterende vinduer, giver markant højere lysindfald på helt op til 35%
  • Altandøre med 1, 2, 3 og 4 fags åbninger i fuld højde på op til 265cm med garanti samt evt. ovenlyselement
  • Optimal isolering med flerlagsglas samt evt. lydglas til støjende omgivelser
  • Murfalshængsler gør det muligt at åbne døren 180°, så døren ikke tager plads fra altanen

Profiler og dimensioner, der matcher bygningens oprindelige udtryk

Vores altan- & terrassedøre giver mulighed for Dannebrogssprosse på 144mm i gående ramme samt ægte sprosser (36mm) og smalle pålimede sprosser (22mm). Således kan vi videreføre bygningens æstetik, hvad enten det drejer sig om  ældre eller moderne bygninger. Altan- & terrassedøre kan vælges med 2- og 3-lags glas samt specialglas til lyddæmpning, der samlet giver bedre komfort i lejlighed og stue.

Alle altandøre kan leveres med bundstykke i enten 44mm hårdttræ eller 20mm aluminium.

Der er mulighed for 2-farvede elementer med lys inderside og mørk yderside.  De solide murfalshængsler gør det muligt at åbne døren 180°, så døren ikke tager plads fra altanen.

Vi kan sammen med altandørene levere matchende vinduer som f.eks. det traditionelle og smukke Dannebrogsvindue, Frederiksbergvindue samt andre æstetiske vinduestyper.  

De smukkeste altandøre til ældre, historiske og bevaringsværdige bygninger

Vores udvalg af altan- & terrassedøre er designet til ældre, historiske og visse bevaringsværdige bygninger (spørg gerne efter dokumentation).  Specialelementer er også muligt. 

Passer til enhver lejlighed og villa
Mange modeltyper med 1, 2, 3 eller 4 fags åbninger med dørrammer i fuld højde, op til 265 cm med garanti. Desuden mulighed for ovenlys-element med åbning for udluftning, således at dørpartiet samlet kan nå en højde på 280 cm. Det skaber et særdeles flot udsyn til omgivelserne.

Op til 35% større lysindfald
De smalle rammer, karme og sprosser giver et markant større lysindfald i rummet, således at rummet synes større og lysere, hvilket betyder meget for komfort og velvære i rummet - ikke mindst i små lejligheder.

Bliv inspireret

Gå på opdagelse i vores store galleri med nybyggeri, bæredygtigt byggeri, ældre og bevaringsværdige bygninger, etageejendomme, restauranter, feriehuse, og andre typer byggeri.
Altandøre træ sprosser vrøgum individuelt danmark
Altandør åben
Altandøre træ sprosser vrøgum individuelt danmark
Altandør lukket
Altandøre træ sprosser vrøgum individuelt danmark
Altandør med sidepartier / vinger

Altandøre, der er forankret i naturen & bæredygtighed

Træ er det bæredygtige valg til vinduer & døre i.f.t. alu og plast. Vi anvender fyrretræ fra  FSC-certificerede savværker. der er fingersamlet for at undgå knaster samt for at optimere udnyttelsen af råvaren.
Træ giver samtidig mindre kuldebro, mindre kondens og dermed bedre indeklima.

Konstrueret til lang levetid
Vi anvender vandbaseret miljølakering i natur eller hellakeret i alle RAL-farver samt slaglister og vandnæse uden synlige skruer eller søm, hvilket forhindrer vand og fugt i at trænge ind i træet, og sikrer dermed meget lang levetid.
Altan- & terrassedøre er forsynet med silikonefuge udvendigt, som giver en 100% glat overflade, hvor regnvand ikke opsamles. Bundstykket kan leveres i hårdttræ eller aluminium, og glaslister er monteret indvendigt. De solide murfalshængsler sikrer ubesværet åbne- og lukkefunktion i hele dørens levetid.

Stærk overfladebehandling i alle RAL-farver
En af markedets stærkeste overfladebehandling med 120 µm tykkelse (og op til 250 µm i samlinger), som garanterer lang levetid og mindre vedligeholdelse. Mulighed for forskellig farve udvendigt og indvendigt.