Gå på opdagelse i smukke bygninger...

i nogle af vores projekter i udlandet

januar 28, 2021

Passiv-hus i Baden-Württemberg med SVARRE vinduer

Arkitekt Stefan Niesner er en erfaren arkitekt, som har været involveret i mange byggeprojekter gennem tiderne; en erfaring som giver stor indsigt i det mægtige marked af byggematerialer. Derfor er vi også stolte over, at Stefan Niesner valgte SVARRE vinduer til hans helt igennem gennemførte hus i Freudenstadt i det sydlige Tyskland.

januar 28, 2021

Old Street Yard i London får nyt liv med SOLBORG hæve-/skydevinduer

En klassisk bygning med Penthouse lejligheder i det centrale London renoveret med smukke SOLBORG hæve-/skydevinduer i træ, der fremhæver bygningens æstetiske ydre. Udført i samarbejde med Arup Architects og Allford Hall Monaghan Morris Architects.

januar 27, 2021

CLASSIC vinduer i tyske træhuse

Træhuse bliver bare smukkere med ægte trævinduer med sprosser som CLASSIC fra Vrøgum.

 

januar 26, 2021

Villa i St. Tropez med SVARRE vinduer

Med placering oppe i bjergene nord for Sainte-Maxime med udsigt over St. Tropez bugten, har den walisiske arkitekt Katherin Bliss fra KBJ Architects bygget denne pragtvilla sammen med sin familie. Huset er bygget efter bæredygtige principper og installeret med 3 lags SVARRE vinduer med lavendel farvet glaskant, som passer perfekt til den sydfranske stemning. 

januar 26, 2021

Kontorbygning i Güstrow, Tyskland, med SVARRE vinduer

 SVARRE vinduer blev valgt til denne utraditionelle kontorbygning i Tyskland

 

januar 26, 2021

Villa i Rostock med SVARRE vinduer

SVARRE vinduer med antracit farvet glaskant giver et moderne touch til denne træbeklædte villa beliggende udenfor Rostock i Tyskland.

januar 26, 2021

Villa i Glasgow med SVARRE vinduer

Denne villa er placeret i bydelen Bearsden i Glasgow, bygget af JAX Developments og designet af Murray Russell Architects. SVARRE vinduerne med lysegrå glaskant spiller godt sammen med de for området karakteristiske "yellow Sandstone". Facadedøren er fra CLASSIC programmet.

 

januar 26, 2021

Bloksbjerg-tårnet (Brocken) med SVARRE vinduer

Bjerget Brocken er det højeste bjerg i Harzen, og her ligger  Tysklands mest kendte vejrstation på toppen i 1200 meters højde, monteret med SVARRE vinduer, som er modstandsdygtige i forhold til de ekstreme vejrforhold og krav til tæthed. I Danmark kalder vi Brocken for Bloksbjerg, som vi forbinder med Sankt Hans, og som er et yndet turistmål med 2 millioner besøgende hvert år.

januar 26, 2021

Hus i Tyttingen, Norge, med SVARRE vinduer

Midt inde i de norske fjelde, 150 km nord for Kristianssand, Norge, ligger der en helt igennem fantastisk bolig. Her kommer der store mængder af sne og bidende frost, som stiller særlige krav til tæthed. SVARRE vinduerne opfylder disse ekstreme krav, og kombineret med det unikke design giver det denne bolig en flot udvendig finish.

januar 26, 2021

Designer-bolig på Island med SVARRE vinduer

Vi  har leveret SVARRE vinduer til dette helt særlige projekt, med krav om moderne design og stor modstandsdygtighed overfor vind og vejr. SVARRE vinduet har certifikat fra Dansk Teknologisk Institut på at kunne holde tæt ved 1800 Pa tryk, hvilket er på den gode side af de ellers meget skrappe Islandske krav på 1500 Pa.

 

januar 26, 2021

Interiør fra klassisk engelsk bolig med SOLBORG hæve-/skydevindue

SOLBORG vinduet er inspireret af den klassiske engelske stil med hæve-skydevinduer i træ, og bidrager både med sin æstetik og funktionalitet til at skabe den specielle "engelske" stemning inde i huset. En stil der også kan skabes i danske hjem, ved at kombinere SOLBORG vinduer med f.eks. klassiske landkøkkener.

 

januar 26, 2021

SOLBORG hæve-/skydevinduer til klassisk engelsk bolig

SOLBORG vinduet er her installeret i en typisk engelsk 2 plans by-villa med "bay windows" og kviste.

januar 26, 2021

SOLBORG hæve-/skydevinduer til udestue på klassisk engelsk villa

I en udestue hvor der typisk ikke er plads til vinduer der lukker ind eller ud, er SOLBORG hæve/skydevinduer en perfekt løsning. I denne klassiske engelske villa er designet gennemført, idet SOLBORG er indbygget i alle bygningens øvrige facder.

januar 26, 2021

Statelig, nybygget villa i klassisk stil i Blankenese

I det velhavende boligdistrikt Blankenese i Hamborg, har vi leveret både SOLBORG hæve-/skydevinduer, samt CLASSIC udadgående vinduer og terrassedøre til denne store nybyggede villa. Tilsammen bidrager det til at skabe et historisk og stemningsfuld udseende, såvel inde som ude.

 

januar 26, 2021

Ny bolig i Irland med SOLBORG hæve-/skydevinduer i træ

På den "lysegrønne ø" har vi gennem årene leveret mange SOLBORG hæve-/skydevinduer, både til renovering og nybyggeri. Her en typisk nybygget landvilla med natursten i facaden, kombineret med SOLBORG vinduer i træ, der tilsammen giver et rustikt og landligt udseende.

januar 26, 2021

Rådhus i Clausthal-Zellerfeld med klassiske SOLBORG vinduer

Det klassiske Rådhus i idylliske Clausthal-Zellerfeld i Harzen området af Tyskland er blevet renoveret med æstetiske SOLBORG hæve-/skydevinduer i træ fra Vrøgum. 

 

januar 26, 2021

Facadedøre - i alle udformninger & farver

Facadedøre fra Vrøgum designes, så de passer æstetisk med bygningens vinduer samt bygningens udtryk og arkitektur. Se et lille udvalg af smukke, individuelle facadedøre her.

 

januar 24, 2021

Tiny House / mikrohuse med vinduer & døre fra Vrøgum

Vrøgum har leveret vinduer og døre i træ til en lang række Tiny House eller mikrohuse, som bliver stadig mere populære i bl.a. Tyskland. 
Se en række eksempler på bæredygtige og innovative Tiny Houses her.

januar 24, 2021

Landvilla i Irland med SOLBORG hæve-/skydevinduer i træ

Endnu en nybygget landvilla i Irland, hvortil Vrøgum har leveret SOLBORG hæve-/skydevinduer i træ. Her er vinduerne overfladebehandlet med transparent lasurfarve, så træet i vinduerne fremstår som en varm kontrast til det lidt kølige og rustikke udtryk fra de grå natursten i facaden.