Gå på opdagelse i smukke bygninger...

i nogle af vores projekter i Danmark

november 09, 2022

Smukke opgangsdøre til etageejendom

 Denne klassiske og æstetisk smukke opgangsdør er netop blevet monteret i en eteageejendom - og er spækket med flotte detaljer. Læg særligt mærke til de mange æstetiske detaljer såsom sparkepladen i messing samt de vandrette og lodrette spor på fyldningerne. De er med til at give døren et flot og klassisk udtryk som passer tl bygningen.

september 30, 2022

Idyllisk vinterhave med Vrøgum CLASSIC vinduer og døre

Denne æstetisk smukke og idylliske vinterhave er et perfekt frirum fra hverdagens stress og jag. Vinduerne og dørene er fra vores Vrøgum CLASSIC serie, der med deres slanke profiler og smalle sprosser passer perfekt hertil. Vinduerne i overpartiet er prydet med sprosser i et diamantmønster, der bidrager til et elegant og traditionelt look. 

juli 01, 2022

Prisbelønnet museum FLUGT med CLASSIC vinduer og døre

Vinder af Årets Byggeri 2022 i kategorien Åben. Med afsæt i de gamle hospitalsbygninger fra den tidligere flygtningelejr i Oksbøl er FLUGT et museum om flygtningehistorier. Tegnet af det danske arkitektfirma Bjarke Ingels Group er de gamle bygninger blevet samlet med en ny flot tilbygning og de gamle vinduer og døre er blevet udskiftet med nye fra Vrøgum.

juni 22, 2022

Stråtagsvinduer med specielle bueforløb

Denne smukke stråtagsejendom har fået monteret nye Vrøgum CLASSIC vinduer. De smukke kvistvinduer er særligt værd at lægge mærke til. De følger tagets forløb og dermed har de fået dette særlige bueforløb. De er håndlavede efter en specifik skabelon, som kunden har lavet.

april 13, 2022

Idyllisk gård med nye CLASSIC vinduer

Denne smukke, ældre gård har fået nye Vrøgum CLASIC vinduer der matcer gårdens oprindelige udtryk. Med de slanke profiler og smalle sprosser opnår gården et udtryk der lægger sig tæt op ad det oprindelige, da gården i sin tid blev bygget. De smalle sprosser giver ydermere et større lysindfald, vilket gårdens ejere sætter stor pris på.

marts 25, 2022

Vrøgum vinduer og døre i Planet Huses eksklusive sommerhuse

Vrøgum samarbejder med Planet Huse og leverer vinduer og døre til bl.a. deres ekslusive Jeppesen sommerhuse. Vores traditonelle CLASSIC vinduer med sprosser passer perfekt til de smukke sommerhuse og bidrager til den helt rette sommerhusstemning.

december 03, 2021

Facadedøre i træ med individuelt & smukt udtryk

Vrøgums facadedøre er med til at give bygninger individuel karakter. Facadedøren er det første indtryk du byder dine gæster, og ligeledes det sidste indtryk de får af boligen. Husets kvalitet genspejler sig ofte i facadedøren.

november 30, 2021

Ældre etagevilla renoveret med nye CLASSIC vinduer

Denne smukke etageejendom har vi netop leveret nye Vrøgum CLASSIC vinduer til. De oprindelige koblede vinduer er blevet udskiftet med vores alternativ til koblede vinduer, der med de smalle sprosser og kitfals-look matcher de originale udseendemæssigt. Det giver et flot, ensartet udseende og bevarer bygningens arkitektoniske stil.

oktober 13, 2021

Klassisk murermestervilla med CLASSIC vinduer

Vinduerne på denne klassiske, danske murermestervilla fra 1950'erne ser nye ud - men de er over 10 år gamle. Ved at benytte særligt udvalgt træ fra langsomt voksende fyrretræer opnår vi en lang levetid på vores produkter. De flotte smalle sprosser giver villaen det karakteristiske look som man kender fra den klassiske murermestervilla.

oktober 08, 2021

Smuk patriciervilla med CLASSIC vinduer

Denne smukke hvide patriciervilla blev blev renoveret med Vrøgum CLASSIC vinduer for 10 år siden. Selvom vinduerne er 10 år gamle er de stadig i rigtig flot stand..  Levetiden på vores vinduer og døre er noget vi er stolte af hos Vrøgum. Alle vores produkter er fremstillet af langsomt voksende fyrretræer fra FSC-certificerede skovbrug. 

april 15, 2021

Hellerup-etagevilla renoveret i klassisk stil

Flot klassisk villa i Hellerup fra 1903. Renoveret med bl.a. nyt tag, kviste, tagrender og vinduer. Vrøgums CLASSIC serie med stort lysindfald, smalle sprosser og kitfals look passer perfekt ind i stilen.  

april 15, 2021

Klassisk bygning i Ribe med CLASSIC-vinduer

Denne ældre flotte bygning i Ribe har fået frisket facaden op med vinduer fra Vrøgums CLASSIC serie. CLASSIC er med stort lysindfald, smalle 22 mm sprosser og kitfals look, og passer perfekt ind i ældre bygningerne fra 1950´erne og bagud. Vinduerne er leveret i samarbejde med Sydvestjyllands Vinduescenter ApS i Ribe

februar 16, 2021

Hvidbjerg Strandhotel - en perle på vestkysten

Det nyopførte Hvidbjerg Strandhotel har opnået et flot udtryk som traditionelt, dansk strandhotel med CLASSIC vinduer og -døre med sprosser og buer. 

februar 16, 2021

Renovering af ældre ejendom i Århusgade, København

I samarbejde med Norm Architects, har Vrøgum leveret vinduerne til MENU’s nye hovedkvarter på Nordhavnen i København. Bygningen, der i daglig tale kaldes THE AUDO, er nænsomt renoveret med slanke sortmalede sprossevinduer, i såvel firkantede, som buede og runde udformninger.  

januar 28, 2021

Renovering af patriciervilla i Vedbæk

Denne statelige villa i Vedbæk er renoveret med smukke SOLBORG hæve-/skydevinduer i træ fra Vrøgum.

 

januar 27, 2021

SOLBORG vinduer hos Restaurant Fiat i København

Restaurant Fiat har åbnet mellem indendørs- og udendørsområder med hæve-/skydevinduet SOLBORG fra Vrøgum.

 

januar 26, 2021

Town House på Islands Brygge i København mit SVARRE vinduer & døre

I disse fantastiske boliger er monteret SVARRE vinduer og døre. Udvendigt er SVARRE glas også anvendt som facade mellem de enkelte etager. Indvendigt er der SVARRE panoramavinduer fra gulv til loft, og væg til væg hvor grænserne for, hvad der inde og udviskes.

januar 26, 2021

SOLBORG hæve-/skydevinduer i træ til villa i Holte

En smuk, klassisk villa i Holte blev endnu smukkere med SOLBORG hæve-/skydevinduer i træ fra Vrøgum.

 

januar 26, 2021

Admiral Hotel i København valgte SOLBORG hæve-/skydevinduer

Det kendte Admiral Hotel i hjertet af København valgte de pladsbesparende hæve-/skydevinduer SOLBORG i træ fra Vrøgum til deres restaurant og udendørsareal.

januar 26, 2021

Renoveret bygning på Nørrebro med klassiske SOLBORG vinduer

Den ældre bygning bevarer sit oprindelige udtryk med SOLBORG vertikale skydevinduer, der er pladsbesparende, da de ikke åbner ud- eller indad.