Gå på opdagelse i smukke bygninger...

i nogle af vores projekter i Danmark

juni 22, 2022

Stråtagsvinduer med specielle bueforløb

Denne smukke stråtagsejendom har fået monteret nye Vrøgum CLASSIC vinduer. De smukke kvistvinduer er særligt værd at lægge mærke til. De følger tagets forløb og dermed har de fået dette særlige bueforløb. De er håndlavede efter en specifik skabelon, som kunden har lavet.

april 13, 2022

Idyllisk gård med nye CLASSIC vinduer

Denne smukke, ældre gård har fået nye Vrøgum CLASIC vinduer der matcer gårdens oprindelige udtryk. Med de slanke profiler og smalle sprosser opnår gården et udtryk der lægger sig tæt op ad det oprindelige, da gården i sin tid blev bygget. De smalle sprosser giver ydermere et større lysindfald, vilket gårdens ejere sætter stor pris på.

marts 25, 2022

Vrøgum vinduer og døre i Planet Huses eksklusive sommerhuse

Vrøgum samarbejder med Planet Huse og leverer vinduer og døre til bl.a. deres ekslusive Jeppesen sommerhuse. Vores traditonelle CLASSIC vinduer med sprosser passer perfekt til de smukke sommerhuse og bidrager til den helt rette sommerhusstemning.

december 03, 2021

Facadedøre i træ med individuelt & smukt udtryk

Vrøgums facadedøre er med til at give bygninger individuel karakter. Facadedøren er det første indtryk du byder dine gæster, og ligeledes det sidste indtryk de får af boligen. Husets kvalitet genspejler sig ofte i facadedøren.

november 30, 2021

Ældre etagevilla renoveret med nye CLASSIC vinduer

Denne smukke etageejendom har vi netop leveret nye Vrøgum CLASSIC vinduer til. De oprindelige koblede vinduer er blevet udskiftet med vores alternativ til koblede vinduer, der med de smalle sprosser og kitfals-look matcher de originale udseendemæssigt. Det giver et flot, ensartet udseende og bevarer bygningens arkitektoniske stil.

oktober 13, 2021

Klassisk murermestervilla med CLASSIC vinduer

Vinduerne på denne klassiske, danske murermestervilla fra 1950'erne ser nye ud - men de er over 10 år gamle. Ved at benytte særligt udvalgt træ fra langsomt voksende fyrretræer opnår vi en lang levetid på vores produkter. De flotte smalle sprosser giver villaen det karakteristiske look som man kender fra den klassiske murermestervilla.

oktober 08, 2021

Smuk patriciervilla med CLASSIC vinduer

Denne smukke hvide patriciervilla blev blev renoveret med Vrøgum CLASSIC vinduer for 10 år siden. Selvom vinduerne er 10 år gamle er de stadig i rigtig flot stand..  Levetiden på vores vinduer og døre er noget vi er stolte af hos Vrøgum. Alle vores produkter er fremstillet af langsomt voksende fyrretræer fra FSC-certificerede skovbrug. 

august 13, 2021

Produkter på vej til nye kunder: Facadedør med harlekin-mønster

Elegant traditionel facadedør med specielt harlekin-mønster i overpartiet. Læg især mærke til de frisede fyldninger og de hvide gummilister som giver et flot og ensartet look.
 
maj 25, 2021

Produkter på vej til nye kunder: Opgangsdør med individuelt overparti

Flot opgangsdør i antracit-grå med special-designede sprosser i overpartiet.
 
maj 24, 2021

Produkter på vej til nye kunder: Terrassedørs-parti

Elegant terrassedørsparti lavet med smalle vinduesrammer og smalle sprosser, så der opnås stort lysindfald. Overpartiet er smukt konstrueret med skråtliggende sprosser. 
Flot håndværk! 
april 20, 2021

Vrøgum CLASSIC - det ægte trævindue

Her kan du læse mere om vores Vrøgum CLASSIC vindue, og udforske alle detaljerne som bl.a. kitfals-look, klassisk svanehals-profil, smalle sprosser og karme for stort lysindfald.  

april 15, 2021

Hellerup-etagevilla renoveret i klassisk stil

Flot klassisk villa i Hellerup fra 1903. Renoveret med bl.a. nyt tag, kviste, tagrender og vinduer. Vrøgums CLASSIC serie med stort lysindfald, smalle sprosser og kitfals look passer perfekt ind i stilen.  

april 15, 2021

Klassisk bygning i Ribe med CLASSIC-vinduer

Denne ældre flotte bygning i Ribe har fået frisket facaden op med vinduer fra Vrøgums CLASSIC serie. CLASSIC er med stort lysindfald, smalle 22 mm sprosser og kitfals look, og passer perfekt ind i ældre bygningerne fra 1950´erne og bagud. Vinduerne er leveret i samarbejde med Sydvestjyllands Vinduescenter ApS i Ribe

marts 28, 2021

Produkter på vej til nye kunder: Facadedør til murermestervilla

Flot facadedør til murermestervilla, bemærk den sorte silikone, pyramidefyldningerne samt de diagonale sprosser
Hos Vrøgum-Svarre laver vi rigtig mange flotte løsninger, som vi er rigtig stolte af.  Her kan du se nogle af vores flotte løsninger på vej til kunderne inden de bliver monteret.
marts 24, 2021

Produkter på vej til nye kunder: Specielt rundt vindue

Rund fast karm Ø1800 mm. 
Hos Vrøgum-Svarre laver vi rigtig mange flotte løsninger, som vi er rigtig stolte af.  Her kan du se nogle af vores flotte løsninger på vej til kunderne inden de bliver monteret.
februar 16, 2021

Hvidbjerg Strandhotel - en perle på vestkysten

Det nyopførte Hvidbjerg Strandhotel har opnået et flot udtryk som traditionelt, dansk strandhotel med CLASSIC vinduer og -døre med sprosser og buer. 

februar 16, 2021

Renovering af ældre ejendom i Århusgade, København

I samarbejde med Norm Architects, har Vrøgum leveret vinduerne til MENU’s nye hovedkvarter på Nordhavnen i København. Bygningen, der i daglig tale kaldes THE AUDO, er nænsomt renoveret med slanke sortmalede sprossevinduer, i såvel firkantede, som buede og runde udformninger.  

januar 31, 2021

Produkter på vej til nye kunder: Terrassedør

Flot terrassedørsparti med smalle 22 mm sprosser og pyramidefyldninger.
Hos Vrøgum laver vi rigtig mange flotte løsninger, som vi er rigtig stolte af.  Her kan du se nogle af vores flotte løsninger på vej til kunderne inden de bliver monteret.
januar 28, 2021

Renovering af patriciervilla i Vedbæk

Denne statelige villa i Vedbæk er renoveret med smukke SOLBORG hæve-/skydevinduer i træ fra Vrøgum.

 

januar 27, 2021

SOLBORG vinduer hos Restaurant Fiat i København

Restaurant Fiat har åbnet mellem indendørs- og udendørsområder med hæve-/skydevinduet SOLBORG fra Vrøgum.