Vores værdier: Æstetik, bæredygtighed & solidt håndværk

kvalitetsvinduer fra VRØGUM-SVARRE

Kvalitetsvinduer & døre i træ til nybyg og renovering

Siden 1957 har Vrøgum fokuseret på at bevare de solide håndværksmæssige traditioner, som vi kombinerer med nutidig komfort og design, der fremhæver den bedste arkitektur. Vi skaber kvalitetsvinduer & døre i træ, der forbliver smukke og funktionelle langt ind i fremtiden – med et hjerte for æstetik, bæredygtighed og levetid.

Vi er specialister i renovering af ældre bygninger, hvor vores dedikerede team af medarbejdere hjælper jer til at designe det oprindelige udtryk i vinduer & døre med smalle sprosser, buer og specialelementer. Men vi forskønner også nybyggeri, hvor træ i kombination med moderne glasfronter fuldender arkitekturen i nye hjem.

Vi er forankret i naturen med bæredygtighed og klima i alle processer. Kernetræ fra langsomt-voksende træer i de uendelige nordskandinaviske skove, der genplantes og genanvendes, og en energioptimeret formfuldendt forarbejdning med miljørigtig lakering, der garanterer meget lang levetid på vinduer & døre. Samtidig sikrer de naturlige materialer et sundt indeklima og mindsker kondens.

Vores passion med vinduer og døre i træ er at skabe smukkere hjem på en bæredygtig måde - til gavn og glæde for jer. Og for vores fælles omverden.

Gode grunde til at vælge Vrøgum kvalitetsvinduer & -døre i træ

  • Vrøgums vinduer & døre i træ forener fortid, nutid og fremtid med solidt, traditionelt snedkerhåndværk kombineret med moderne teknologi og tidløst design.
  • 100% danskejet virksomhed med produktion i Danmark siden 1957.
  • Vi er specialister i renovering ældre, historiske og bevaringsværdige bygninger. Vi er fleksible til altid at finde den løsning, der fuldender udtrykket i hver bygning, da vi ofte fremstiller de specialelementer i vores snedkerværksted. 
  • Vi tilbyder designfrihed -  kvalitetsvinduer i alle størrelser og former som runde, buede eller ovale – ind- eller udadgående funktion – samt smalle sprosser med kitfals look, energisprosser eller moderne glasfront 
  • Vi udvikler nye typer trævinduer med glasfront, der passer til moderne nybyggeri med et æstetisk udtryk og samtidig er vedligeholdelsesfrie – selv i barske kystområder.
  • Vrøgums kvalitetsvinduer & døre i træ er forankret i naturen, hvor I gør et aktivt valg for bæredygtighed og klima.
  • Kernetræ fra langsomt-voksende fyrretræer i Nordskandinavien, der er fingersamlet for at undgå knaster, samt for at optimere udnyttelsen af råvaren. 
  • Træ er det bæredygtige valg til vinduer & døre i.f.t. alu og plast. Træ giver samtidig mindre kuldebro, mindre kondens og dermed bedre indeklima.
  • Vandbaseret miljølakering i natur eller hellakeret i alle RAL og NCS-farver samt slaglister og vandnæse uden synlige skruer eller søm, hvilket forhindrer vand og fugt i at trænge ind i træet, og sikrer dermed meget lang levetid – med let eller ingen vedligehold. 

Bliv inspireret af kvalitetsvinduer & -døre

Gå på opdagelse i vores store galleri af kvalitetsvinduer og -døre til nybyggeri, bæredygtigt byggeri, bevaringsværdige bygninger, etageejendomme, restauranter, feriehuse, og andre typer byggeri.
Trævinduer fra Vrøgum - kvalitetsvinduer
Se eksempler på spændende arkitektur - fra ældre boliger til moderne byggeri.
Trævinduer fra Vrøgum - kvalitetsvinduer
Vrøgum leverer vinduer efter mål med buer, ovaler, trekanter, o.l.
Trævinduer fra Vrøgum - kvalitetsvinduer
Vinduer er et af de vigtigste arkitektoniske udtryk i en bygning