Om os

Om Vrogum

VROGUM er handelsnavnet for den danske vinduesproducent Vrøgum-Svarre A/S, med egen produktion i Oksbøl ved Vestkysten. I dette miljø har vi i mere end 60 år fremstillet vinduer og døre i træ, som kan stå distancen uanset vind og vejr. 

Vi er specialiserede i at fremstille vinduer og døre af træ fra bæredygtigt skovbrug. Alle vore produkter  fremstilles af langsomt voksende fyrretræ fra FSC certificeret skovbrug placeret i det nordligste Skandinavien tæt på Polarcirklen. Den lange vinter og de korte somre i de egne giver træet tætte årringe, som er ensbetydende med styrke, hårdhed og stor modstandskraft. 

Læs mere om de mange fordele ved træ her.


VROGUM CLASSIC

Produktet er kendetegnet ved sin særegne konstruktion med indvendige glaslister og silikone topforsegling udvendig, der giver et ”kitfals” lignende design. Derfor siger vi ofte, at VROGUM CLASSIC er ”Nye trævinduer der ser ud som i gamle dage”.

Besøg HJEMMESIDE


SOLBORG

SOLBORG produktlinjen er inspireret af de engelske traditioner for brug af hæve/skyde vinduer, som er et af de mest udbredte vinduestyper i verden. Vi udviklede vinduet i forbindelse med vores indtog på det engelske marked i 90’erne, og har over årene solgt til rigtig mange projekter.

Besøg HJEMMESIDE


Svarre

Med sit design passer SVARRE perfekt ind i byggeri, hvor man ønsker en moderne og minimalistisk arkitektur. Samtidig er SVARRE helt i top med funktioner der overholder de skrappeste krav til nybyggeri. SVARRE anvendes både til nybyggeri, og til gennemgribende renoveringer, hvor man ønsker et større ”face lift” af bygningens facade.

Besøg Hjemmeside