Vrøgum - eksklusive vinduer & døre i træ siden 1957

OM VRØGUM-SVARRE A/S

Om VRØGUM-SVARRE

Vrøgum er handelsnavnet for den danske vinduesproducent Vrøgum-Svarre A/S med egen produktion i Oksbøl ved Vestkysten. I dette miljø har vi i mere end 60 år fremstillet vinduer og døre i træ, som står distancen, uanset vind og vejr. 

Vi fremstiller vinduer og døre af træ fra bæredygtigt skovbrug. Alle vore produkter er fremstillet af langsomt-voksende fyrretræ fra FSC certificeret skovbrug i det nordligste Skandinavien tæt på Polarcirklen. Den lange vinter, og de korte somre i de egne, giver træet tætte årringe, som er ensbetydende med styrke, hårdhed og stor modstandskraft. 

Vores 3 produktlinjer indenfor vinduer & døre i træ

CLASSIC
Produktet er kendetegnet ved sin særegne konstruktion med indvendige glaslister og silikone topforsegling udvendig, der giver et kitfals lignende design.
Derfor siger vi ofte, at Vrøgum CLASSIC er ”Nye trævinduer der ser ud som i gamle dage”.

SOLBORG
SOLBORG produktlinjen er inspireret af de engelske traditioner for brug af hæve/skyde vinduer, som er et af de mest udbredte vinduestyper i verden.
 Vi udviklede vinduet i forbindelse med vores indtog på det engelske marked i 00’erne, og har siden gennem årene solgt til rigtig mange  spændende projekter.

SVARRE
Med sit unikke design passer SVARRE perfekt ind i byggeri, hvor man ønsker en moderne og minimalistisk arkitektur. Samtidig er SVARRE helt i top med funktioner der overholder de skrappeste krav til nybyggeri.
SVARRE anvendes både til nybyggeri, og til gennemgribende renoveringer, hvor man ønsker et større ”face lift” af bygningens facade.

Bliv inspireret

Gå på opdagelse i vores store galleri med nybyggeri, bæredygtigt byggeri, fredede og bevaringsværdige bygninger, etageejendomme, restauranter, feriehuse, og andre typer byggeri.
vindue dør træ sprosse individuelt vrøgum danmark
Vrøgum CLASSIC er perfekt til renovering af ældre huse og bevaringsværdige byggerier samt bæredygtigt nybyggeri
vindue dør træ sprosse individuelt vrøgum danmark
Vrøgum SOLBORG i engelsk stil med hæve-/skydevinduer
vindue dør træ sprosse individuelt vrøgum danmark
Vrøgum SVARRE til moderne arkitektur