Restaurant Bistro Boheme med SOLBORG hæve-/skydevinduer

Bistro Boheme har fået hæve-/skydevinduer fra Vrøgums SOLBORG serie. Med afsæt i de traditionelle engelske vinduer der åbner vertikalt, er SOLBORG særligt blandt restauranter og caféer gennem de senere år blevet en populær løsning til at åbne op mellem inden- og udendørsarealer.

Med dens centrale placering på Esplanaden i København, severer den populære restaurant, Bistro Boheme, klassiske franske retter i særklasse. Med Per Thøstesen som er tidligere kok for landsholdet i spidsen, er Bistro Boheme blevet en stor success på den københavnske restaurantscene i de senere år.

Oprindeligt udviklet til det engelske og irske marked, har Vrøgum produceret SOLBORG vinduet siden 2007. Vinduet fås udelukkende med to lag glas, da det er maksimalbelastning for de fjedre der bærer vinduet. Fjedrene importeres fra England, som ikke har ligeså skrappe energikrav som Danmark. I de senere år har der dog været en stigende interesse på det danske marked, hvor særligt restauranter og caféer har vist sig at være interesserede i vinduet.

Blandt vores tilfredse kunder findes bl.a. Restaurant FIAT, Admiral Hotel & Bistro Boheme, alle placeret i hjertet af København, som har fået åbnet op til deres arealer med udendørsservering med SOLBORG hæve-/skydevinduer. Da vinduet åbner vertikalt optager det ikke nogen ekstra plads i forhold til traditionelle ud- eller indadåbnende vinduer, og det er netop dette der gør vinduet ideelt til restauranter og caféer.

web IMG 8225

web IMG 8226

web IMG 8229