Vrøgum - producent af eksklusive trævinduer & døre siden 1957

kvalitetsvinduer - 100% dansk design & produktion

Vrøgum classic vinduer i træ - kvalitetsvinduer -
Vrøgums CLASSIC vinduer & døre i træ er kendetegnet ved sin  konstruktion med smalle sprosser, indvendige glaslister og silikone topforsegling med et kitfals-lignende design.  CLASSIC er nye trævinduer, der ser ud som i gamle dage. Ved nybyggeri og renovering med videreførelse af smukke arkitektoniske traditioner fra ældre bygninger er CLASSIC det perfekte valg.
Vrøgum classic - kvalitetsvinduer - trævinduer
Vrøgum Solborg vinduer i træ  - kvalitetsvinduer

Vrøgums SOLBORG vinduer og døre i træ er inspireret af de engelske traditioner for brug af hæve/skyde vinduer, som er et af de mest udbredte vinduestyper i verden. SOLBORG-vinduet er pladsbesparende, og kombineret med moderne teknologi  som stanglås, aflåselige greb, fjedervægte etc. Siden 2007 har Vrøgum produceret dette kvalitetsvinduer, og forfinet den gennem årene. 

Vrøgum Solborg - kvalitetsvinduer - trævinduer
Vrøgum Svarre  vinduer i træ - kvalitetsvinduer
Vrøgums SVARRE trævindue er en unik, smuk konstruktion med glas, som giver et minimalistisk kvalitetsvinduer helt uden rammer og uden vedligehold. Med sit design passer SVARRE perfekt ind i byggeri med en moderne, ren og minimalistisk arkitektur. SVARRE er den nye generation af trævinduer, hvor vi fastholder træ og glas som materiale, til en bæredygtig løsning. 
Vrøgum Svarre - kvalitetsvinduer - trævinduer

“Dine vinduer er din udsigt til verden...

...og tillige en stor del af arkitekturen i dit hus.  Derfor er det vores mission at skabe de smukkeste trævinduer, der vil glæde selv den mest kritiske æstetiker. Vi lykkes med det ved at være kompromisløse med både design og funktionalitet. Vores design er fleksibelt, således at vi er i stand til at skabe de rigtige trævinduer og døre, der passer til dine ønsker og behov. I disse tider, hvor produktion ofte er outsourcet og standardiseret, er vi stolte af vores produktion  og vores håndværk.
Vi skaber jeres udsigt mod verden. Et produkt med rødder dybt plantet i naturen. Et produkt, som du kan stole på - produceret i Danmark. Vrøgum er en eksklusiv producent af trævinduer og døre på den danske vestkyst. Her har vi produceret vinduer og døre i træ i bedste kvalitet siden 1957.
Vrøgums vinduer og døre er fremstillet af langsomt voksende fyrretræ fra bæredygtigt skovbrug i det nordlige Skandinavien. Vores DNA er forankret i de smukke, naturlige omgivelser. Dette betyder, at et vindue fra Vrøgum er et stærkt vindue. Når du vælger Vrøgum, kan du være sikker på, at produktet er gennemtænkt, med en enorm styrke, og lang levetid. Med andre ord - dit vindue og din dør vil kunne klare det barske klima uanset vind og vejr."