Vrøgum - producent af eksklusive vinduer & døre i træ siden 1957

100% dansk design & produktion

Vrøgums CLASSIC vinduer & døre
Vrøgums CLASSIC vinduer & døre i træ er kendetegnet ved sin  konstruktion med smalle sprosser, indvendige glaslister og silikone topforsegling med et kitfals-lignende design.  CLASSIC er nye trævinduer, der ser ud som i gamle dage. Ved nybyggeri og renovering med videreførelse af smukke arkitektoniske traditioner fra ældre bygninger er CLASSIC det perfekte valg.

Vrøgums SOLBORG vinduer og døre i træ er inspireret af de engelske traditioner for brug af hæve/skyde vinduer, som er et af de mest udbredte vinduestyper i verden. SOLBORG-vinduet er pladsbesparende, og kombineret med moderne teknologi  som stanglås, aflåselige greb, fjedervægte etc.Siden 2007 har Vrøgum produceret dette vindue, og forfinet den gennem årene. 

Vrøgums SVARRE vindue er en unik, smuk konstruktion med glas, som giver et minimalistisk vindue helt uden rammer og uden vedligehold. Med sit design passer SVARRE perfekt ind i byggeri med en moderne, ren og minimalistisk arkitektur. SVARRE er den nye generation af trævinduer, hvor vi fastholder træ og glas som materiale, til en bæredygtig løsning. 

“Dine vinduer er din udsigt til verden...

...og tillige en stor del af arkitekturen i dit hus.  Derfor er det vores mission at skabe de smukkeste produkter, der vil glæde selv den mest kritiske æstetiker.  Vi lykkes med det ved at være kompromisløse med både design og funktionalitet. Vores design er fleksibelt, således at vi er i stand til at skabe de rigtige vinduer og døre, der passer til dine ønsker og behov. I disse tider, hvor produktion ofte er outsourcet og standardiseret, er vi stolte af vores produktion  og vores håndværk.
Vi skaber jeres udsigt mod verden. Et produkt med rødder dybt plantet i naturen. Et produkt, som du kan stole på - produceret i Danmark. Vrøgum er en eksklusiv producent af vinduer og døre på den danske vestkyst.  Her har vi produceret vinduer og døre i træ i bedste kvalitet siden 1957.
Vrøgums vinduer og døre er fremstillet af langsomt-voksende fyrretræ fra FSC-certificerede skove i det nordlige Skandinavien. Vores DNA er forankret i de smukke, naturlige omgivelser. Dette betyder, at et vindue fra Vrøgum er et stærkt vindue. Når du vælger Vrøgum, kan du være sikker på, at produktet er gennemtænkt, med en enorm styrke, og lang levetid. Med andre ord - dit vindue og din dør vil kunne klare det barske klima uanset vind og vejr."